Spolek OKO

OKO ZA OKO A SVĚT BUDE SLEPÝ

Pohádka pro děti

3. PROSINCE (SOBOTA) 2022 OD 15:30 Divadelní pohádka pro nejmenší.

Pokračujeme v představování autorských divadel malých forem. Po úspěšném představení Kašpárkova staročeského loutkového divadla jsme ze sousedství pozvali divadlo, kde se k maňáskům přidají i dospělí lidé. Pohádka je vhodná pro děti v mateřských školách a na 1. prvním stupni ZŠ. Ale zasmějí se a pobaví i starší sourozenci, rodiče či prarodiče. Jde o divadlo, které je spíše rodinnou scénou, při svých vystoupeních využívá například vánoční zvyky a tradice, které spolu prožijí malí i dospělí diváci. Nenechte si utéct vánoční atmosféru a neobvyklý pohádkový příběh.

Sváteční pohádka s podtitulem “Malé vánoční koledování” je veselá pohádka plná hudby, zpěvu a Vánoc.

Anča a Barča se už nemohou dočkat Vánoc. Chtějí je mít nejkrásnější a nejdokonalejší, zkrátka se vším všudy! Jenomže chytit opravdického kapra, to není jen tak… Naštěstí je tu kouzelná truhla po dědovi. A co se v ní před Štědrým dnem skrývá? Spousta koled a pohádka o tom, „Jak andělíček Teofínek ztratil a zase našel vánoční hvězdičku“. Naučíme vás ji hledat také!

 

A kdo jsou Anča a Barča?

Anča – Dáša Kouřilová (profesní stránky Dáši jsou zde.)

Vystudovala činoherní herectví na DAMU a od té doby se věnuje téměř nepřetržitě herecké profesi a činnostem s ní souvisejícím. Má mnoho zkušeností s divadlem jak pro dospělé, tak i pro děti. Působila například v brněnském Divadle Husa na provázku, hostovala v několika inscenacích Národního divadla v Praze, v Divadle pod Palmovkou, Jihočeském divadle, V Řeznické a na dalších scénách. Nyní hraje v divadle Minaret. Za zmínku stojí i postava Dany v seriálu Zdivočelá země, Ingy Vocelkové v Ordinaci v růžové zahradě, zdravotní sestry v Nemocnici na kraji města po 20 letech, gynekoložky v Sanitce 2, Dáši v Ulici, Ivany Reslové v Policii Modrava atd. Kromě divadelních prken a TV seriálech ji můžete vidět v reportážích pořadu Receptář prima nápadů. Pracuje jako televizní redaktorka, scenáristka a nyní jako dramaturg na TV Nova (Rady ptáka Loskutáka). Je autorkou scénářů všech divadelních představení Divadla ze skříně. Níže najdete zábavnou scénku se Z. Izerem. Je starší, ale zasmějete se.

Barča – Zuzana Velebová 

Absolvovala Katedru loutkoherectví a alternativního divadla na pražské DAMU. Mimo hraní se věnuje zpívání a vedení hudebních a dramatických kroužků v mateřských školách a klubech. Složila hudbu ke všem písničkám Divadla ze skříně.

   PŘEDPRODEJ A PRODEJ VSTUPENEK   

Bez místenek, kdo dřív chodí, ten líp sedí…

Členové a registrovaní příznivci Spolku OKO mají vstup zdarma.

Předprodej v Újezdě nL

Cena vstupenky: 120,- Kč

Kamenné obchody

oblast Blatova:
Romantika,
Račiněveská 2444, 776 659 653


oblast centra:
Knihkupectví Nad Lesy,

Staroújezdská 45, 777 774 117


oblast sídliště Rohožník:
Chovatelské potřeby,
Malešovská 1652, 608 982 295

Předprodej bude:

  • zahájen v úterý 15. 11. 2022
  • ukončen v sobotu 3. 12. 2022 dopoledne

Prodej před divadelním sálem

Cena vstupenky: 120,- Kč

Prodej bude:

  • zahájen v sobotu 3. 12. 2022 v 15:00 (otevření vstupu do sálu)
  • ukončen v sobotu 3. 12. 2022 v 15:30 (budova bude uzavřena)

 

On-line přes smsticket

Cena vstupenky: 120,- Kč + poplatky 

Předprodej bude:

  • zahájen v pondělí 14. 11. 2022
  • ukončen v sobotu 3. 12. 2022 (tento předprodej bude ukončen ve 13:30 hodin)

Poznámka: Minimální celková cena vstupenky i s poplatky je 130,- Kč, maximální 146,- Kč, dle zasílání SMS zpráv a druhu platby.

Předprodej akce

Převodem na náš bankovní účet

Cena vstupenky: tento předprodej je ukončen

Počet zakoupených vstupenek = násobek ceny vstupenky (hromadná vstupenka). Do VS, SS nebo poznámky uveďte tel. číslo na mobil, se kterým přijdete na koncert. Nutné, kvůli ověření. Mailem nás současně informujte o provedené platbě s uvedením tel. čísla. My vám mailem potvrdíme zaplacení vstupného. Mail a bankovní účet kontrolujeme obden.

Bankovní spojení: 2200826164 / 2010
Kontaktní e-mail: spolekoko@seznam.cz

Předprodej bude:

  • ● zahájen v pátek 14. 11. 2022
  • ● ukončen ve středu 1. 12. 2022
  • ● pro platbu z Fio banky bude poslední den platby pátek 3. 12. 2022 do 12 hodin

Pohodlný a jednoduchý nákup vstupenky

▼       ▼      ▼     ▼    ▼   ▼  ▼ ▼ ▼  ▼   ▼    ▼     ▼       ▼       ▼

Fotografie: Zdivočelá země, ND v Praze – Peer Gynt a Sen noci svatojánské, z Divadla Na Rozhraní a portréty.

Bonus

Scénka Dáši Kouřilové se Zdeňkem Izerem.
Jde o starší záznam, který je sice nekvalitní, ale scénka je veselá…

Krátký sestřih pohádky

V pohádce je hodně zpěvu koled a vánočních písní. Těch jsme si pár nahráli a vznikl tento krátký sestřih. Natočit dialogy mezi Ančou a Barčou, Teofínkem atd. jsme nějak zapomněli. Tak se můžete alespoň takto podívat na autorské divadlo z kategorie malých forem, které jsme tentokrát pozvali a jak jim šlo vánoční zpívání. Proložili jsme zpěv i několika fotografiemi.

KDE NAJDETE DIVADELNÍ SÁL?

Divadelní sál při Masarykově ZŠ se nachází v budově I. stupně, vchod je ale z boku budovy (od lesa) z Čentické ulice. Přímo před školou je autobusová zastávka Hulická, asi 100 m dál je zastávka Újezd nL.

Můžete také přijet z centra Prahy vlakem z Hl. nádraží, z Masarykova nádraží či z Prahy  – Libně do zastávky Praha – Klánovice a pak jít cca 15 minut pěšky nebo jet jednu stanici některým z autobusů. Z opačné strany vlaky jezdí ze směru Úvaly, Český Brod.

Adresa: Staroklánovická 230, Praha 9, Újezd nad Lesy
Email: spolekoko@seznam.cz
Telefon: (+420) 602-270-253

Loading

POSLEDNÍ VLOŽENÉ PŘISPĚVKY NA ÚVODNÍ STRÁNKU