Spolek OKO

OKO ZA OKO A SVĚT BUDE SLEPÝ

Veterán Párty

21. ČERVENCE (SOBOTA) 2018 OD 13:00

Akce byla společným dílem Spolku OKO a spolku Svoboda Traktor Klub. Není a neměla být klasickým setkáním veteránů, protože součástí akce byla muzika, dobré jídlo, motorky, výstava obrazů. Tato akce proběhla bez finanční podpory městské části. Vznikla tak, když jednou Honzovi Veselému (t. č. předseda Spolku OKO) vyprávěl jeho kamarád Jirka Císař (motocyklová legenda, držitel několika zlatých medailí z mezinárodních soutěží), jak po představení veteránů v Klánovicích ukončuje s dalšími traktorovými veterány rok co rok svoji traktorovou jízdu před restaurací Kollmanka.

Pozvánka:

Tak vznikl nápad uspořádat 1. Veterán Párty 2018 v Újezdě nad Lesy. Společně s oběma spolky můžete za pár dní oslavit v první řadě jeho 10. výročí založení, ale také si prohlédnout ty krásné a stále funkční stroje našich dědů. Na Párty ale nenajdete jenom umění ve formě studeného kovu, najdete zde i osobité umění ve formě několika obrazů příležitostné výtvarnice Lucie Nielsen. Spolek OKO a Svoboda Traktor Klub Vás tedy co nejsrdečněji zvou na historicky 1. Veterán Párty 2018. Přijďte se pobavit, prohlédnout veterány, třeba se i trochu najíst nebo si jenom zazpívat při harmonice Jirky Císaře. Prostě si přijďte užít pohodové sobotní odpoledne. Snad bude i příznivé počasí. Předpovědi jsou totiž každým dnem jiné. Na všechny se těší Honza Veselý za “Spolek OKO” a Jiří Císař za “Svoboda Traktor Klub”.

A JAK PÁRTY PROBĚHLO?

Kromě starých aut a traktorů byly k vidění obrazy, slyšet dobrá muzika a pochutnat si bylo možné na výborném guláši “VAMOS” a následně na stejně dobrém steaku “OKO”. A to až do večerních hodin.

Vlivem velmi horkého a dusného dne se návštěvníci spíše postupně trousili a video (Petr Duchek) je proto jen malým výřezem z vydařeného odpoledne.

Loading

POSLEDNÍ VLOŽENÉ PŘISPĚVKY NA ÚVODNÍ STRÁNKU