Sponzoring

/ 2015 – doposud /

Mezi sponzoring řadíme všechny formy finanční i nefinanční podpory. Děkujeme za ni všem a rádi poznáme další menší i strategické sponzory. Bez vaší podpory se například kultura dělat dlouhodobě nedá. Pomohou nám dary, granty, dotace, může jít o pronájem něčeho zdarma, affiliate programy atd. Na této stránce budou postupně uváděni sponzoři (pokud si nebudou přát zůstat v anonymitě) a také návody, jak nás můžete podpořit. Nejnákladnější je projekt “Hvězdy v Újezdě”. Jeho forma podpory a co naopak za ni dostanete od nás je na osobní jednání. Kontaktujte nás. Podpořit nás ale můžete třeba obyčejným (anonymním) nákupem věcí na e-shopu u kterého občas či běžně nakupujete. A přitom nezaplatíte ani korunu navíc.

Heureka

Zboží můžete vyhledat přes nás

givt

Zde si vybíráte z více jak 2 000 e-shopů

Rozdíl mezi nákupen přes givt.cz a třeba heureka.cz je ten, že u prvního náš spolek před nákupem zadáte přímo na stránce givt.cz, u druhého nejdříve kliknete na kterýkoliv reklamní banner Heureky na našem webu a pak se proklikáte ke zboží, které chcete koupit. Cena nákupu se vám nezvýší ani o korunu a my máme další prostředky na činnost spolku. Děkujeme.

Instruktážní videagift

Takhle zahájíte nákup. Je to opravdu snadné a rychlé. Však také i instruktážní video trvá jen 39 vteřin.

Když si přidáte pomocníka do prohlížeče, nezapomenete na nás. I toto instruktážní video je krátké (něco přes minutu).

Jak vidíte, podpořit nás je snadné a nezaplatíte ani korunu navíc. A zde je odkaz na stránky společnosti givt.cz.

POSLEDNÍ VLOŽENÉ PŘISPĚVKY NA ÚVODNÍ STRÁNKU

1 min read