Spolek OKO

OKO ZA OKO A SVĚT BUDE SLEPÝ

Reality Praha 21
a okolí

FACEBOOKOVÁ SKUPINA OD ŘÍJNA 2022

Prodáváte nemovitost? Poptáváte pronájem bytu? Hledáte komerční prostor k podnikání? Tak právě pro vás byla naším předsedou vytvořena skupina na Facebooku pod patronací Spolku OKO, který má propojování a zlepšování života na Praze 21 a okolí ve svých stanovách. Skupina slouží ke zprostředkování výměny, prodeje, nákupu a (pod)nájmu bytů, domů, pozemků i komerčních prostor. A to nejlepší na skupině je, že celá je pro vás spravována zdarma. Chod skupiny se řídí těmito pravidly:

Územní oblasti: Praha 21 – Újezd nad Lesy, Běchovice, Dobročovice, Horoušany, Jirny, Klánovice, Koloděje, Květnice, Nová Dubeč, Nové Jirny, Sibřina, Stupice, Šestajovice, Úvaly …

 

1. Účel skupiny

Skupina má pomáhat k lepšímu zprostředkování výměny, prodeje, nákupu či (pod)nájmu bytů, domů, pozemků i komerčních prostor.

2. Vymezení místa

Oblast působnosti skupiny pro nabídku či poptávku je vymezena těmito městskými částmi a obcemi: Praha 21 – Újezd nad Lesy, Běchovice, Dobročovice, Horoušany, Jirny, Klánovice, Koloděje, Květnice, Nová Dubeč, Nové Jirny, Sibřina, Stupice, Šestajovice, Úvaly. Pro další územní oblasti se nejdříve domluvte se správci.

3. Dodržování pravidel

Skupina nemá jiný cíl, než který je uveden v bodě “Účel skupiny”. Za příspěvky a komentáře s jiným obsahem, včetně nedodržení dalších bodů pravidel skupiny, následuje letenka bez varování.

4. Psané projevy a fotografie

Za samozřejmost zde považujeme slušné, zdvořilé a přívětivé chování i vkládání slušných fotografií. Jiné projevy považujeme za porušení pravidel.

5. Odkazy

Je možné vkládat i odkazy jinam, ale pouze související s účelem této skupiny. Tedy například na detailní popis nabízené nemovitosti apod. Sdílení je povoleno obousměrně.

 

6. Příspěvky profesionálů

Předem upozorňujeme, že tu upřednostňujeme spíše formu sousedské inzerce a nechceme zde mít komerční smršť realitek. Zejména hromadné fotografie nemovitostí, kdy na jedné stránce bude jedna nemovitost z výše uvedených lokalit a další odjinud. Tedy realitky zde inzerovat mohou, ale s mírou. Případně přistoupíme k omezení.

7. Opakování inzerce

Opakované vložení stejného inzertního příspěvku je povoleno až po uplynutí 30 dní. Můžete ale pod příspěvek přidat do diskuse nějakou doplňující informaci či obrázek a Váš původní inzertní příspěvek se posune mezi novinky.

8. Mimořádný příspěvek

Vložení příspěvku mimo obsah a účel této skupiny je možný jen se souhlasem správců.

9. Komerce

Do skupiny nedávejte odkazy na své firmy, nenabízejte zde práci, ani v realitách, ani zde práci nepoptávejte atd. Dodržujte striktně pouze účel založení skupiny. Děkujeme.

Odkaz na skupinu:

Loading

POSLEDNÍ VLOŽENÉ PŘISPĚVKY NA ÚVODNÍ STRÁNKU