Spolek OKO

OKO ZA OKO A SVĚT BUDE SLEPÝ

Talk show – Freddie Mercury,
Queen, Freestone, Devinne

18. DUBNA 2023 (úterý) OD 19:30

Světová talk show s Peterem Freestonem, osobním tajemníkem frontmana Queen – Freddie Mercuryho.

Show je s překladem do češtiny a s písněmi Queen v podání M. Devinne – Queen “revival”.

Součástí emotivně silného večera trvajícího přes 100 minut je výstava velkoformátových fotografií z archivu bývalého tajemníka, autogramiáda, prodej nové knihy, společné fotografování a několik hitů jedné z největších hudebních skupin historie v podání Milana Devinne se skupinou DEVINNE, zpěváka a jediného českého herce, který se objevil ve velmi úspěšném filmu Bohemian Rhapsody (Mexiko, USA, Itálie, Švýcarsko a mnoho dalších zemí) v klíčové scéně po boku jednoho z hlavních představitelů Allena Leeche.

Akce je ze zdravotních důvodů zrušena

O novém termínu jednáme.

Kontaktujte nás ve věci již uhrazeného vstupného.

Ti z vás, kteří si zakoupili vstupenky online,
budou kontaktováni z naší strany.

Vstupné vracíme v plné výši.

 

 

Peter Freestone vypráví o 12 letech života po boku krále rocku, až do jeho smrti a natáčení filmu Bohemian Rhapsody, ve kterém byl Freestone poradcem režiséra Bryana Singera.

TalkSHOW s projekcí fotografií z Peterova osobního archivu provázejí písně kapely QUEEN v komorním unplugged podání zpěváka Milana Devinne (rodné příjmení Šatník) se skupinou DEVINNE.

 

Milan Devinne

2012: Obdržel pozvání od hudební společnosti MontreuxMusic, aby se svojí skupinou zakončil ve švýcarském městě Montreux každoroční festival pořádaný na počest života Freddie Mercuryho. Od té doby je hudebním a technickým koordinátorem pro hudební společnost Montreux Celebration Days.

2013: Založil oficiální vzdělávací program s názvem Titanic Freddie Aids (TFA-projekt) v boji proti AIDS pro žáky základních a středních škol. Na přednáškách na příkladu legendárního zpěváka Freddie Mercuryho upozorňuje na nebezpečí nemoci AIDS. Projekt již oslovil více než 17 000 dětí a mladých lidí v České republice a po celém světě. Prezentován byl v Německu, Nizozemsku, Švýcarsku, USA, Mexiku a Velké Británii. Projekt v roce 2015 získal oficiální záštitu od organizace Mercury Phoenix Trust, kterou v roce 1992 založili členové kapely Queen po smrti Freddieho Mercuryho.

2016 a 2017: Hostoval na halovém turné po České republice s názvem České hvězdy zpívají Queen, které každý rok sledovala pražská Lucerna. Dalšími účinkujícími byli Kamil Střihavka, David Kraus, Bohuš Matuš, Jaroslav Břeský, Vladimír Hron, Vlastimil Horváth a další zpěváci české hudební scény.

2017: Stal se oficiálním manažerem Petera Freestonea.

2019: Přijal pozvání na turné po jižním Mexiku v rámci vydání nového singlu Free As a Bird spolu s projektem Titanic Freddie Aids, který byl pořádán na mexických univerzitách. Na turné po jižním Mexiku obdržel ocenění a uznání od Univerzity v Guanajuatu a mezinárodní školy za boj proti AIDS.

Režíroval celosvětové turné australské skupiny It’s A Kinda Magic v USA, ztvárnil vedlejší roli německého důstojníka ve filmu Zradil jsem Hitlera, zahrál si i v roli mladého Němce v českém seriálu První republika, účastnil se turné po JAR se skupinou Abbasolutely Fabbaulous, založil produkční společnost Musicase Production, v Berlíně založil kapelu SuperHeroes k poctě Davida Bowieho, se kterou během ročního projektu absolvoval vystoupení po Německu, stojí za projektem “Jsme v tom všichni”.

Kupón TFA

Projekt TITANIC FREDDIE AIDS edukativní program v boji proti AIDS

Během dne proběhne v základní škole dobrovolná, zpoplatněná (90,- Kč) a jedinečná přednáška bývalého osobního asistenta Freddie Mercuryho pana Petera Freestona a tvůrce projektu TFA zpěváka Milana Devinne.

Spojení silných příběhů zkázy dvou „gigantů“ (Titanic & Freddie Mercury), kteří byli zničeni maličkostí vůči jejich velikosti a osobního vyprávění pana Petera Freestona, je neopakovatelným, varovným a hlubokým zážitkem s jasným vzkazem o nebezpečí a stálé existenci nemoci AIDS.

Peter vypráví smutný a tragický příběh o tom, jak se světová rocková legenda nakazila virem HIV až do momentu, kdy Freddie umírá. Peter pracoval po jeho boku 12 let a prožil s ním i poslední dny jeho života.

Na přednášce žáci obdrží slevový kupón v hodnotě 100,- Kč, kterým se vždy jeden rodič (nebo koho za sebe pošle) prokáže při návštěvě večerní talk show spolu se zvýhodněnou vstupenkou. Sleva platí pro prvních 50 rodičů.

 

ABC ֍    PŘEDPRODEJ A PRODEJ VSTUPENEK    ֍ ABC

Nečíslovaná místa k sezení. Kdo dřív chodí, ten líp sedí…

Členové a registrovaní příznivci Spolku OKO a spolkem pozvaní hosté mají vstup zdarma.

Předprodej v Újezdě nad Lesy (Praha 21 resp. 9)

Základní cena vstupenky: 600,- Kč
S kupónem TFA (viz výše): 500,- Kč

Předprodej bude:

 zahájen v pondělí 27. března 2023
 ukončen v den konání akce

Kamenné obchody (platba pouze hotově):
Blatov: Romantika, Račiněveská 2444, 776 659 653
centrum: Knihkupectví Nad Lesy, Staroújezdská 45, 777 774 117
Rohožník: Chovatelské potřeby, Malešovská 1652, 608 982 295

On-line přes smsticket

Cena vstupenky: 600,- Kč 
S kupónem TFA (viz výše): 500,- Kč 

Předprodej bude:

zahájen 21. 3. 2023
ukončen dvě hodiny před začátkem akce

Poznámka: Cena vstupenky je už s poplatkem za prodej. Poplatky za transfer a avíza se mění podle vaší volby druhu platby a zasílání SMS. Nejčastější variantou je zvýšení ceny vstupného o 10,- Kč nebo o 16,- Kč.

Prodej před divadelním sálem

Cena vstupenky: 650,- Kč
S kupónem TFA (viz výše): 550,- Kč

Prodej bude:

zahájen půl hodiny před zahájením akce (otevření vstupu do sálu)
ukončen v čase zahájení akce (budova bude uzavřena)

Pohodlný a jednoduchý nákup vstupenky

▼       ▼      ▼     ▼    ▼   ▼  ▼ ▼ ▼  ▼   ▼    ▼     ▼       ▼       ▼

Autor: Carl Lender,
CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=7798754

Chcete být pravidelně (obvykle 1x  za měsíc) informováni o našich akcích?
Stačí se stát (registrovaným) divákem a mít mail. Více najdete zde.

KDE NAJDETE DIVADELNÍ SÁL?

Divadelní sál při Masarykově ZŠ se nachází v budově I. stupně, vchod je ale z boku budovy (od lesa) z Čentické ulice. Přímo před školou je autobusová zastávka Hulická, asi 100 m dál je zastávka Újezd nL.

Můžete také přijet z centra Prahy vlakem z Hl. nádraží, z Masarykova nádraží či z Prahy  – Libně do zastávky Praha – Klánovice a pak jít cca 15 minut pěšky nebo jet jednu stanici některým z autobusů. Z opačné strany vlaky jezdí ze směru Úvaly, Český Brod.

Adresa: Staroklánovická 230, Praha 9, Újezd nad Lesy
Navigace: Zadejte si ulici Čentická 2442
Email: spolekoko@seznam.cz
Telefon: (+420) 602-270-253

Partneři

Loading

POSLEDNÍ VLOŽENÉ PŘISPĚVKY NA ÚVODNÍ STRÁNKU