PÁR UKÁZEK,

jak a co píšeme. Za spolek píše logicky většinu článků předseda spolku, ale není to pravidlem. Také cenzura ve zpravodaji již není.

Spolek Oko není jenom Magazín Oko!

Od koncertů, přednášek, vycházek a magazínu až ke sbírce, občanským pilířům i brigádám. Se vším máme zkušenost.
Máme hmatatelné výsledky naší spolkové činnosti, ale nejsme profesionální agentura či podnikatelský subjekt.
Níže se můžete podívat na celkový přehled počtu našich akcí.

Magazínů Oko

Přednášek a seminářů

Různých akcí

8 (9)

Hvězd v Újezdě

Brigád

Jak s námi spolupracovat:

Staňte se příznivcem, nikoliv členem spolku

Zaujala vás některá z našich činností? Máte nápad na zlepšení nebo se chcete jen připojit ke konkrétní akci? Pak je pro vás ideální statut příznivce. Půjdete s námi třeba jen na úklid lesa nebo pomůžete s organizací koncertu a my vás na oplátku neopomeneme upozornit na naše chystané akce i slevy pro příznivce. Budete se moci účastnit našich schůzek a dokonce i hlasovat o některých bodech dalšího směřování a činnosti spolku. Možná máme stejné nápady, avšak samostaně je nejsme schopni realizovat…

Staňte se členem, nikoliv jen příznivcem spolku

Členství ve spolku je spojeno s odpovědností a hlasovacím právem na členských schůzích atd. Člen může přímo promlouvat do činnosti spolku a dle jeho stanov navrhovat změny. Je třeba ale uvést, že spolek jsme budovali několik let, nyní se vydává na novou éru, stabilizuje spoustu věcí a snaží se překonat spoušť z doby “kovidí”. Má své cíle a členství proto musí předcházet statut příznivce. A jen na radě spolku je, kdy schválí žádost o členství. Jednou však přijde čas, kdy budeme chtít spolek předat těm, kteří budou v jeho činnosti pokračovat.