Spolek OKO

OKO ZA OKO A SVĚT BUDE SLEPÝ

Blog editora

/ 11. 11. 2021 /

Občas něco napíši, občas nafotím, občas natočím. Jen tak, pro radost. Mobilem, který je už poněkud zastaralý. Svět kolem nás se moc rychle mění. A chce být lepší a lepší. Platí to i pro technický pokrok s mobilními telefony. Nafotil a natočil jsem spoustu zajímavého materiálu nejen o Újezdu nL, ale nezveřejnil. Vidím, že videa a fotografie už nesplňují ani moje skromné požadavky na kvalitu. Vybírám proto nový mobil. Už několik měsíců. Když už se k nějakému přikloním, přečtu si následně nějakou recenzi a zase mě chuť na jeho koupi přejde. Uvidím, jak dlouho tenhle výběrový ping-pong bude trvat. Zas tak moc nikam nespěchám. Jsem v tomhle směru dost konzervativní.

Těch pár videí zde je tedy především lehce starší soukromou video reakcí na okolní dění, je o povídkách, fantaziích až pohádkách. Třeba vás na nich něco potěší, zaujme. Jinou ambici nemají.

Petr Duchek,

jeden ze zakládajících členů Spolku OKO, skoro po celou dobu vydávání šéfredaktor Magazínu OKO, bývalý člen redakční rady Újezdského zpravodaje a vydavatel Svobodných újezdských listů, autor projektu “Hvězdy v Újezdě”, od 15. 10. 2021 předseda spolku a editor těchto webových stránek.

spolekoko@seznam.cz

Videa si můžete přehrát ve velikosti, ve které je vidíte na displeji. Můžete si je i přiblížit. V takovém případě se vám po pravé straně videa nabídne možnost přečíst si krátký komentář.

HISTORIE

Tohle je sice poněkud dávná historie z 80. let minulého století, ale tehdy mě zajímala fotografie, hudba a také věci kolem jejího organizování. Článek je z listopadového Újezdského zpravodaje v roce 2019. Někdy je dobré si připomenout, že věci dnes samozřejmé bývaly kdysi i třeba trestné.

BURZA LETNÁ

Reklama

Reklama

Loading

POSLEDNÍ VLOŽENÉ PŘISPĚVKY NA ÚVODNÍ STRÁNKU