Spolek OKO

OKO ZA OKO A SVĚT BUDE SLEPÝ

The Beatles (revival) & Karel Kahovec
se vzpomínkou na Petra Nováka

30. BŘEZNA 2023 (ČTVRTEK) OD 19:00

Megakoncert jedné z nejúspěšnějších evropských revivalových skupin a legendárního Karla Kahovce

Megakoncert je spojením dvou koncertů dohromady, trvá přes 2 hodiny a je rozdělen do tří bloků s jednou pauzou. Koncert kladenského Beatles Revivalu je opravdovou a dokonalou kopií koncertu slavných Beatles. Skupina byla pozvána do rodiště Beatles – anglického Liverpoolu a tam v legendárním Cavern Clubu odehrála tři vystoupení, absolvovala hodinové interview a živý koncert v pořadu On The Beat na Liverpool BBC Merseyside Radio, což se dosud žádné neanglické skupině nepodařilo…

The Beatles (revival)

má kořeny na Kladně a má za sebou úžasnou kariéru s téměř 4.000 úspěšnými koncerty, dále TV natáčení, vystoupení v divadlech a kulturních centrech, večírcích, festivalech atd. Nejen v Čechách ale i v Holandsku, Polsku, Francii, Německu, Dánsku, Švédsku, Norsku, Rakousku, Švýcarsku, Belgii, Lucembursku, Litvě, Slovinsku, Maďarsku, na Slovensku a dokonce v rodišti legendární čtveřice – severoanglickém Liverpoolu!
Klíčem k tomuto obrovskému úspěchu je nejen dokonalé nastudování a provedení každé z padesáti skladeb, které má skupina v repertoáru, ale i neuvěřitelná fyzická a hlasová podobnost členů skupiny s opravdovými Beatles.

Perfektní image doplňují čtyři sady přesných kopií kostýmů, ve kterých Beatles vystupovali, stylové účesy a detailně okopírované charakteristické pohyby jednotlivých členů na pódiu. Dokonalý “Stage Look” korunuje pro Beatles nepostradatelný levoruký baskytarista, který s lehkostí a dokonalým feelingem hraje party svého protějšku – Paula McCartneyho.

Dále skupina používá jedině originální vintage nástroje Rickenbacker, Gretsch, Hofner a Ludwig a aparatury VOX, na něž hráli Beatles a díky nimž je dosaženo absolutně autentického zvuku, který znáte z desek či záznamů koncertů Beatles. Dokonce i takové zdánlivě nepodstatné detaily jako originální chromované stojany VOX pod zesilovače nebo originální boty Beatles Chelsea Cavern Boots jsou pro skupinu důležité. Žádná odchylka od originálu není dovolena a každičký detail má své důležité místo a pomáhá utvářet perfektní celek, který přesvědčí i toho nejzarytějšího detailistu a milovníka originálu.

Uznání se skupině dostalo i od dlouholetého tajemníka Beatles Alistair Taylor a prvního manažera Beatles Alana Williamse, který že kapelu přizval ke spolupráci na projektu John Lennon Memorial.

Karel Kahovec

po předčasné smrti Petra Nováka pokračuje v hudební činnosti s kapelou George & Beatovens s písněmi Petra a před 4 lety rozjel exklusivní vystupování s The Beatles (revival) s vlastními hity a hity Petra Nováka. Pro mnohé posluchače je k neuvěření, že Karel Kahovec díky svým mimořádným pěveckým dispozicím zpívá ve vysokém věku stále ve stejné tónině jako zamlada.

Můžete se tak těšit na slavné skladby jako z doby svého vydání. Například Paní v černém, Poprava blond holky, Svou lásku jsem rozdal, Modřínů háj a Povídej, Hvězdičko blískavá,  Já budu chodit po špičkách, Náhrobní kámen …

Pro Karla jsou nejkrásnější odměnou stále vyprodané sály a ovace posluchačů často o dvě generace mladší, kteří uvedené hity znají a zpívají s ním.

ABC ֍    PŘEDPRODEJ A PRODEJ VSTUPENEK    ֍ ABC

Nečíslovaná místa k sezení. Kdo dřív chodí, ten líp sedí…

Členové a registrovaní příznivci Spolku OKO a spolkem pozvaní hosté mají vstup zdarma.

Předprodej v Újezdě nad Lesy (Praha 21 resp. 9)
VYPRODÁNO

Základní cena vstupenky: 450,- Kč

Předprodej bude:

  •  zahájen ve čtvrtek 27. ledna 2023
  •  ukončen v den konání akce

Kamenné obchody (platba pouze hotově):
Blatov: Romantika, Račiněveská 2444, 776 659 653
centrum: Knihkupectví Nad Lesy, Staroújezdská 45, 777 774 117
Rohožník: Chovatelské potřeby, Malešovská 1652, 608 982 295

On-line přes smsticket
VYPRODÁNO

Cena vstupenky: 475,- Kč 

Předprodej bude:

  • zahájen v sobotu 7. 1. 2023
  • ukončen dvě hodiny před začátkem akce

Poznámka: Cena vstupenky je už s poplatkem za prodej. Poplatky za transfer a avíza se mění podle vaší volby druhu platby a zasílání SMS. Aktuálně nejčastější variantou je zvýšení ceny vstupného o 10,- Kč nebo o 16,- Kč.

Prodej před divadelním sálem
VYPRODÁNO

Cena vstupenky: 600,- Kč.

Prodej bude:

  • zahájen půl hodiny před zahájením akce (otevření vstupu do sálu)
  • ukončen v čase zahájení akce (budova bude uzavřena)

Prodej nebude zahájen.

Pohodlný a jednoduchý nákup vstupenky

▼       ▼      ▼     ▼    ▼   ▼  ▼ ▼ ▼  ▼   ▼    ▼     ▼       ▼       ▼

Sestřih s Karlem Kahovcem

Chcete být pravidelně (obvykle 1x  za měsíc) informováni o našich akcích?
Stačí se stát (registrovaným) divákem a mít mail. Více najdete zde.

KDE NAJDETE DIVADELNÍ SÁL?

Divadelní sál při Masarykově ZŠ se nachází v budově I. stupně, vchod je ale z boku budovy (od lesa) z Čentické ulice. Přímo před školou je autobusová zastávka Hulická, asi 100 dál zastávka Újezd nad Lesy.

Můžete také přijet z centra Prahy vlakem z Hl. nádraží, z Masarykova nádraží či z Prahy  – Libně do zastávky Praha – Klánovice a pak jít cca 15 minut pěšky nebo jet jednu stanici některým z autobusů. Z opačné strany vlaky jezdí ze směru Úvaly, Český Brod.

Adresa: Staroklánovická 230, Praha 9, Újezd nad Lesy
Navigace: Zadejte si ulici Čentická 2442
Email: spolekoko@seznam.cz
Telefon: (+420) 602-270-253

Loading

POSLEDNÍ VLOŽENÉ PŘISPĚVKY NA ÚVODNÍ STRÁNKU