Spolek OKO

OKO ZA OKO A SVĚT BUDE SLEPÝ

Petr Kotvald – RECITAL (XXXV) – Best Of

23. LISTOPADU (ÚTERÝ) 2021 OD 19:00

Recitál proběhl nejen ve skvělé atmosféře, ale měl i velmi poctivou přípravu umělců s techniky před ním. Újezd měl možnost zažít hvězdu, která tak často nad ním nezasvítí. Neštěstím bylo, že den před recitálem vstoupilo v platnost 3 pracovní dny před tím přijaté opatření vlády o zákazu vstupu neočkovaných diváků na koncerty nebo bez prodělané nemoci COVID-19.

Výsledkem bylo, že jsme vraceli vstupné oproti 27 vstupenkám a finální prodej vstupenek se zcela zastavil. Navlas stejná situace nás potkala rok před tím s Show Elvise Presleyho. Tehdy vstoupila den před koncertem v platnost omezení o počtu diváků a nařízení o nošení roušek. Byl to 2x neskutečný pech a tak doufáme, že do třetice se už nic takového nestane. Překvapením bylo, že koncert běžel v jednom zátahu hodinu a čtyřicet minut bez přestávky.

Petr Kotvald neúnavně a stále dobře zpíval, pohyboval se jako mladík, konferoval a krátce došlo i na povídání s pozvanou moderátorkou z Frekvence 1 i na diskusi s diváky. Že se koncert blíží ke konci skoro nikdo nepostřehl. Když to Petr oznámil, lítost nad tím projevili diváci nejlépe, jak mohli. Skandovaným požadavkem na přídavky. Více můžete shlédnout v sestřihu z recitálu.

SESTŘIH Z RECITÁLU (heslo pro spolkovou komunitu je “OKO”)

Kvalita záznamu je automaticky nastavena na 720p60, lze ji ale ozubeným kolečkem zvýšit na 1080p60.

Fotografie z recitálu

Reklama


zde začínájí informace před koncertem


KONCERT BUDE

Důležitá aktualita

pátek 19. 11. 2021

čas 8:00

o vládním opatření ze dne 18. 11. 2021, kterým se stanovují podmínky vstupu na koncert a následných dopadech na recitál:

  • opatření je v platnosti od pondělí 22. 11. 2021, tedy den před recitálem,
  • diváci prokazují laboratorně potvrzené onemocnění COVID-19 v době ne starší než 180 dnů před koncertem, nebo
  • dokončené (kompletní) jedno nebo dvoudávkové očkování proti COVID-19, přičemž od poslední dávky vakcíny uplynulo nejméně 14 dní,
  • samotné antigení a PCR negativní testy pro vstup na koncert již nesmějí být uznávány, 
  • výjimku ale mají diváci s aplikovanou alespoň jednou dávkou očkování (nutno prokázat), kteří při vstupu předloží i negativní PCR test, který je pro ně zdarma,
  • dále mají výjimku děti do 12 let (věk bude nutné doložit relevantním dokladem), kteří neprokazují nic a
  • samotné PCR testy pak postačují pro děti starší 12 let a diváky, kteří mají kontraindikaci k očkování (nutno prokázat).
  • Nezapomeňte na respirátor nejméně třídy FFP2 (KN95/N95) bez výdechového ventilu. 

Vstupenky – vše zlé může být i k něčemu dobré: 

Vstupenky a vstupné se zásadně nevrací. Avšak diváci, kteří se při vstupu prokáží pouze testem a nebudou splňovat podmínky výjimek výše uvedeného opatření vlády, dostanou vstupné zpět. Budou však stát před rozhodnutím, zda oželet vstupné (390,-), nebo platbu za test (201,-). Jelikož neznáme množství prodaných vstupenek neočkovaným občanům (ale může jít i o polovinu všech prodaných vstupenek) a koncert není zrušen, hledali jsme ještě i jiné řešení. Po dohodě s PR týmem Petra Kotvalda nad rozpočtem recitálu a snaze Spolku OKO koncert po 3 měsících příprav realizovat, přijali jsme následující rozhodnutí, které by mělo výrazně usnadnit neočkovaným občanům bezztrátově přeprodat vstupenky:

Na každou vstupenku (již prodanou nebo teprve kupovanou) mohou přijít dvě osoby!

Jen je nutné, aby diváci, kteří využijí této možnosti, poslali na tel. č. 602 270 253 vzkaz: “Přijdeme 2” (nebo 4, 6). Vždy se bude jednat o sudé číslo. Potřebujeme mít orientační přehled o počtu diváků, abychom případě tento prodej vstupenek včas zastavili, budeme-li se blížit kapacitním možnostem divadelního sálu, což nechceme. Mobil, ze kterého pošlete vzkaz si proto raději vezměte s sebou na koncert, kvůli ověření.    

Jde o mimořádnou situaci, která přišla jako blesk z čistého nebe, na jejíž zmírnění pro neočkované, ač nejsme jejími původci, jsme měli jen hodiny. Doufáme, že to všichni diváci tak pochopí, bez záští a spekulování se vstupenkami a těšíme se na vás. Večer bude moc fajn a hezký. S tím počítejte.   

Zavěrem dovolte jen poznámku. Nekomentujeme vládní “kompetence” pro agroprotikovidová opatření, ale děkujeme, že odcházejí. 

Plakát

Videoupoutávka

(Sestřih z recitálu bude nejspíše koncem roku 2021.)

Mapa s adresou divadelního sálu:

Masarykova základní škola nemá na Praze 9 (někdy je používáno Praha 21) – Újezd nad Lesy jen jednu budovu. Proto zde vkládáme ještě mapu s přesným určením. Vchod do divadelního sálu je z Čentické ulice,  která je mezi školou a lesem.
Autobusové spoje k nám vedou ze všech stran. Z Úval, Říčan, Černého Mostu, Palmovky, Depa Hostivař, Šestajovic… Velmi využívané jsou vlakové spoje z Masarykova nádraží (přes zastávky Praha Libeň, Kyje, Dolní Počernice, 2x Běchovice) do zastávky Praha Klánovice. Jízda trvá 20 min. a pak můžete jít 15 min. pěšky nebo jet 1 stanici autobusem do zastávky “Hulická” přímo před budovu školy s divadelním sálem. Přijet můžete i z opačného směru (Kolín, Český Brod, Úvaly).

Větrání

V průběhu představení bude využita vestavěná ventilace s ohledem na teplotu v sále a zdraví diváků. Podle potřeby lze využít i okenní větrání v dolní části sálu mezi jevištěm a hledištěm.

Sedadla

V řadách budou místa bez sedadel, takže diváci nebudou sedět vedle sebe hlava na hlavě. Naopak. Partneři či rodina si budou moci k sobě sedadla seskupit a vytvořit tak “izolované” ostrůvky.

Opatření COVID

Při vstupu bude vyžadován doklad o očkování nebo o prodělané nemoci (podmínka 180 dní) a respirátor FFP2 (FFP3) bez výdechového ventilu. Více viz aktualita z 19. 11. 2021.


Stav prodeje vstupenek

04. 11. 2021

08. 11. 2021

12. 11. 2021

16. 11. 2021

20. 11. 2021

23. 11. 2021

Loading

POSLEDNÍ VLOŽENÉ PŘISPĚVKY NA ÚVODNÍ STRÁNKU