Koncert Elvis Presley Show s tancem

Koncem léta 2020 zažil Újezd nad Lesy mimořádnou událost. Se svojí show jej navštívil král rokenrolu. K divadelnímu sálu se dopravil Cadillacem a v uniformě armády Spojených států. Vzpomenul tím na svá 50. léta minulého století. Vystoupení provázela skvělá nálada, tanec, ale i obava z koronavirového onemocnění.

SESTŘIH KONCERTNÍ SHOW

Koncert se uskutečnil den po smolném COVIDovém oznámení, že na koncertech je nutné používat roušky a po omezení počtu všech lidí v divadelním sále. To znamenalo, že spousta zamluvených lístků se neprodala. Den po koncertě hygienici vydali zprávu, že z kulturních akcí tohoto typu neevidují žádná ohniska nákazy…

Plakát a upoutávka v Újezdském zpravodaji 9/2020:

Po koncertě následoval ještě článek v Újezdském zpravodaji v říjnu 2020:

“NEČEKANÁ” VIDEOUPOUTÁVKA

Červencové setkání na tréninkovém místě Elvise. Začínám domlouvat detaily vystoupení u nás. Současně jsem si udělal několik záběrů na mobil a vznikla tato neplánovaná upoutávka.

VIDEOREPORTÁŽ Z PŘÍJEZDU A KONCERTU

Natočen byl příjezd Elvise do Újezda nad Lesy v historické uniformě US Army v veteránském vozu Cadillac. V reportáži je ještě připojen i krátký video sestřih z koncertu.

Masarykova základní škola nemá na Praze 9 (někdy je používáno Praha 21) – Újezd nad Lesy jen jednu budovu. Proto zde vkládáme ještě mapu s přesným určením. Vchod do divadelního sálu je z Čentické ulice,  která je mezi školou a lesem.
Autobusové spoje k nám vedou ze všech stran. Z Úval, Říčan, Černého Mostu, Palmovky, Depa Hostivař, Šestajovic… Velmi využívané jsou vlakové spoje z Masarykova nádraží (přes zastávky Praha Libeň, Kyje, Dolní Počernice, 2x Běchovice) do zastávky Praha Klánovice. Jízda trvá 20 min. a pak můžete jít 15 min. pěšky nebo jet 1 stanici autobusem do zastávky “Hulická” přímo před budovu školy s divadelním sálem. Přijet můžete i z opačného směru (Kolín, Český Brod, Úvaly).