Veterán Párty

Akce byla společným dílem Spolku OKO a spolku Svoboda Traktor Klub. Není a neměla být klasickým setkáním veteránů, protože součástí akce byla muzika, dobré jídlo, motorky, výstava obrazů. Tato akce proběhla bez finanční podpory městské části.

Pozvánka:

Když jednou Honzovi Veselému (t. č. předseda Spolku OKO) vyprávěl jeho kamarád Jirka Císař (motocyklová legenda, držitel několika zlatých medailí z mezinárodních soutěží), jak po představení veteránů v Klánovicích ukončuje s dalšími traktorovými veterány rok co rok svoji traktorovou jízdu před restaurací Kollmanka, vznikl nápad uspořádat 1. Veterán Párty 2018 v Újezdě nad Lesy.

Společně se spolkem “Svoboda Traktor Klub” tak můžete za pár dní oslavit v první řadě jeho 10. výročí založení, ale také si prohlédnout ty krásné a stále funkční stroje našich dědů. Na Párty ale nenajdete jenom umění ve formě studeného kovu, najdete zde i osobité umění ve formě několika obrazů příležitostné výtvarnice Lucie Nielsen.

Spolek OKO a Svoboda Traktor Klub Vás tedy co nejsrdečněji zvou na historicky 1. Veterán Párty 2018.

Přijďte se pobavit, prohlédnout veterány, třeba se i trochu najíst nebo si jenom zazpívat při harmonice Jirky Císaře. Prostě si přijďte užít pohodové sobotní odpoledne. Snad bude i příznivé počasí. Předpovědi jsou totiž každým dnem jiné.

Na všechny se těší Honza Veselý za “Spolek OKO” a Jiří Císař za “Svoboda Traktor Klub”.

A jak párty proběhlo?

Jedno sobotní odpoledne pořádal Spolek OKO a Svoboda Traktor Klub párty, kde kromě starých aut a traktorů byly k vidění obrazy, slyšet dobrá muzika a pochutnat si bylo možné na výborném guláši “VAMOS” a následně na stejně dobrém steaku “OKO”. A to až do večerních hodin.

Vlivem velmi horkého a dusného dne se návštěvníci spíše postupně trousili a video (Petr Duchek) je proto jen malým výřezem z vydařeného odpoledne.