Dobrý den,

píši vám za lidi z Blatova, min týden byl opraven povrch na Starokolínské a dodělána kanalizace, po celé délce byly umístěny kovové víka kanálů přesně pod kola projíždějících aut, (samozřejmě obec mohla tento problém vyřešit umístěným vík kanálů na chodníky, nebo jiným technologickým řešením). Bohužel co se stalo: hluk je strašidelný pro všechny občany co žijeme okolo hlavní silnice, tak slyšíme každé projíždějící auto a to je 25 000 aut za jeden den v jednom směru z centra. Takže si představte, že vám 25 000 denně někdo kovovou palicí bouchne do víka kanálu, které je vedle vašeho domu, přesně takový je to zvuk, nejhorší je že se to bude zhoršovat, až se po zimě víka opotřebují a propadnou se níže než je vozovka tak to teprve začne a až začnou bouchat všechny víka, prázdné kamióny... Běžte si tam stoupnout a uslyšíte sám ten hluk. Děti nemůžou spát, budí se ze spaní, co máme dělat? Jak je možné že na takto vytíženou silnici 1 třídy může náš úřad umístit kovová víka kanálů autům pod kola ?  Nevíme co máme dělat s nastalou situací, MČ vše schválila a zkolaudovala a vše je v pořádku a ještě si na webu MČ fotí silnici, jak dobrou práci odvedli, je to vůbec možné? to nikdo nemyslí na zdraví lidí.. jak tu máme dál bydlet, hluk se rozestírá do celého Újezdu, kde je slyšet i v ulicích dál od hlavní.  Co teď nám radíte ?

Děkujeme za vaší práci s magazínem, který vždy rádi čteme.

Děkujeme, lidé co bydlí na Blatově