Spolek OKO

OKO ZA OKO A SVĚT BUDE SLEPÝ

TOP 10/1. – VIDEOHITPARÁDA

SESTAVENO V LEDNU 2022

Pořadí našich videí je dáno průměrným počtem přehrání (i částečným) za měsíc na serveru YouTube. Až na jedno video, ke kterému není dodělaná stránka (leden/2022), najdete všechna videa na tomto webu a také na našem novém YouTube kanálu. Část videí je také na kanálu Patriotů 21, který Spolek OKO pro videa do konce roku 2021 využíval. Především odsud byly počty přehrání převzaty. (Většina /spolkových/ videí na hostovaném kanálu přejde do režimu tzv. “neveřejných”. Nikomu, kdo je sdílí, tak nezmizí z jeho webových stránek, ale nebudou už na kanálu Patriotů volně vidět.)

1. místo

reklama

Pořadí – leden/2022VideoIndex
1.Škola základ života1002
2.Petr Kotvald – pozvánka82
3.PF 202269
4.Jak snadno vysadit les64
5.“Elvis Presley” – sestřih41
6.Pavel Kábrt – přednáška40
7.Svobodný hlas Ameriky I.31
8.Awakening30
9.Svobodný hlas Ameriky II.19
10.Veterán párty9

Absolutně nejsledovanějším videem je studijní sestřih filmu “Škola základ života”, který překonal neuvěřitelných 35.000 (!) zhlédnutí.

Video je sdíleno na mnohých webových stránkách a je zaměřeno jen na pasáže kauzy školního časopisu.

Ta se i po více jak 80ti letech nápadně podobala (nic se ve školství nezměnilo) kauze cenzury školního časopisu v naší základní škole (2016 – školní webová stránka s časopisem později dosáhla přes 6.700 přečtení). Video proto bylo nadstandardně přehráváno i občany Újezda nad Lesy a okolí.

A samozřejmě jde také o oblíbený film.

To vše pomohlo k nečekaně vysokému počtu přehrání. Index, kterým označujeme počet spuštění přehrávání videa za jeden měsíc má hodnotu 1.002. Tedy video je přehráno 33x denně.

Druhé místo patří očekávaně videopozvánce na recitál Petra Kotvalda, třetí hudebnímu sestřihu – přání do nového roku, čtvrté překvapivě videonávodu na sázení lesa. Nepřekvapil Elvis na místě pátem, ale Pavel Kábrt na mítě šestém ano.

2. až 10. místo

videa jsou řazena zleva doprava

reklama

Loading

POSLEDNÍ VLOŽENÉ PŘISPĚVKY NA ÚVODNÍ STRÁNKU