Vánoční koncert Ireny Budweiserové

18. PROSINCE (PÁTEK) 2015 OD 19:00

Zaplněný divadelní sál nabídl skvělou atmosféru, krásnou muziku v podání Ireny Budweiserové, Miroslava Linky, Jaroslava Šindlera, milé vystoupení žákovského pěveckého sboru Sovička z Masarykovy ZŠ a vřelé průvodní slovo Petra Duchka. Ve vzduchu ještě byla naděje, že se politici nebudou míchat do věcí, kterým nerozumí.

SESTŘIH VÁNOČNÍHO KONCERTU

Plakát a články z Újezdského zpravodaje před a po koncertu

Magazín oko č. 4 a 5.

Před koncertem.

Po koncertu.

(2 stránky)

Program koncertu.

(2 stránky)

Masarykova základní škola nemá na Praze 9 (někdy je používáno Praha 21) – Újezd nad Lesy jen jednu budovu. Proto zde vkládáme ještě mapu s přesným určením. Vchod do divadelního sálu je z Čentické ulice,  která je mezi školou a lesem.
Autobusové spoje k nám vedou ze všech stran. Z Úval, Říčan, Černého Mostu, Palmovky, Depa Hostivař, Šestajovic… Velmi využívané jsou vlakové spoje z Masarykova nádraží (přes zastávky Praha Libeň, Kyje, Dolní Počernice, 2x Běchovice) do zastávky Praha Klánovice. Jízda trvá 20 min. a pak můžete jít 15 min. pěšky nebo jet 1 stanici autobusem do zastávky “Hulická” přímo před budovu školy s divadelním sálem. Přijet můžete i z opačného směru (Kolín, Český Brod, Úvaly).

Fotografie z koncertu

POSLEDNÍ VLOŽENÉ PŘISPĚVKY NA ÚVODNÍ STRÁNKU